Rudan spomenula i Severinu; Pevačica: "Samo moja mater bi bila 'gora' od nje"

Spisateljica Vedrana Rudan, komentarišući aktuelnosti iz našeg regiona dotakla se i hrabrosti Severine Vučković, na šta je pevačica odreagovala na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 19.09.2021.

13:50

Rudan spomenula i Severinu; Pevačica:
Foto: Printscreen/TV Prva

Vedrana je, takođe, prokomentarisala da su žene u celom svetu zapravo u istoj poziciji, kao i kod nas, osvrćući se na balkanski mentalitet muškarca.

"Na našim prostorima, u Švedskoj se žene mlade obračunavaju isto kao i u Pančevu, nemojmo mi sebe da doživljavamo kao specifične divljake, mi Balkanci imamo sa jedne strane mužjake sa druge žrtve, ali žena teško može da uspe ako ne postane muškarac", naglasila je Rudan.

Ona je dodala i da je, shodno ovome, Severina idealna meta za državu pa je, kako kaže treba silovat.

"Severina je idealna meta za državu, treba silovati Severinu. Ako država Hrvatska siluje Severinu, a silovala je kroz sudove, sudske odluke, kroz moć koju su doživljavali hrvatski muškarci", komentarisala je Rudan.

Rudan ponovo šokirala izjavama: "Silovanje ima 1.200 lica" VIDEO

Tim povodom, oglasila se i pevačica Severina na društvenoj mreži Instagram, kako bi joj se zahvalila na podršci koju joj je Vedrana Rudan pružila putem medija.

"Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvek sam je volela, jer joj niko ne može da joj parira u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito… da boli. Boli njena sloboda", napisala je pevačica.

"Vedrana razvedri dan. I ganuta sam i smejem se. Samo moja majka bi bila "gora" od nje. Umesto moje majke, naših majki, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: