Britanski premijer Boris Džonson očekuje sedmo dete

Supruga britanskog premijera Borisa Džonsona Keri, objavila je da je trudna sa drugom bebom. Dajući izjavu na svom Instagram nalogu, ona je rekla da par očekuje dete ovog Božića.

Život

Izvor: B92

Subota, 31.07.2021.

17:35

Britanski premijer Boris Džonson očekuje sedmo dete
Foto:EPA/ NEIL HALL / POOL

Par, koji se venčao na tajnoj ceremoniji u Vestminsterskoj katedrali pre dva meseca, je dočekao svoje prvo dete 29. aprila 2020. Dečaku je dato ime Vilfred Lavri Nikolas Džonson, u čast lekara koji su premijera spasili od kovida.

Gospođa Džonson (33) je otkrila da je ove godine imala pobačaj, zbog čega joj je "slomljeno srce".

"Osećam se neverovatno blagoslovenom što sam ponovo trudna, ali osećala sam se i kao vreća živaca", rekla je. "Pitanje plodnosti mogu biti zaista teška za mnoge ljude, posebno kada na platformama poput Instagrama može da izgleda da sve ide dobro", rekla je.

Boris Džonson je imao dva propala braka koja su se završila zbog njegovih afera. Iz braka sa Marinom, Boris ima četvoro dece: Laru (26), Milo Artur (24), Kasiju (22) i Teodora (20).

Džonson je 2009. godine dobio vanbračno dete sa Helen Mekintajer. Usledile su godine pravne borbe da se ta informacija sakrije od očiju javnosti. Međutim, Apelacioni sud je 2013. godine zaključio da javnost ima pravo da bude obaveštena o tome, jer je Džonson javna ličnost.

Ovo bi onda bilo sedmo dete koje premijer očekuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: