Princ Filip i princ Džordž: Poslednja fotografija sa pradedom

Princ Vilijam nedavno je podelio emotivnu poruku i fotografiju sina Džordža i princa Filipa na svom Instagram nalogu. Neodoljiva fotografija koja prikazuje princa Filipa i njegovog praunuka predstavlja, prema rečima princa Vilijama, posebnu uspomenu koju će njegovo dete uvek pamtiti.

Život

Izvor: People

Ponedeljak, 12.04.2021.

15:51

Default images

Podsetimo, Vilijam je 2018.godine na dobrotvornoj organizaciji istakao kvalitetnu radnu etiku svojeg dede koja je predstavljala veliki uzor za njega i njegov celokupni rad.

Odajući počast princu Filipu ovom fotografijom, princ Vilijam u svom obraćanju javnosti dalje navodi njegovu izdržljivost i požrtvovanost za kraljevsku porodicu koja je dosta puta bila i sam stub britanskog kraljevstva.

Smrt princa Filipa imala je i veliki uticaj na Vilijamovu ženu Kejti i to iz razloga što njihova deca više nikad neće imati posebne trenutke sa svojim pradedom. Samo uspomene.

Sahrana princa Filipa održaće se 17. aprila u Windsdor zamku i to samo u krugu porodice - nedostupna javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: