Tijani Ajfon sledi zatvor: Priznala da je organizovala međunarodnu prostituciju

Tijana Maskimović (29), poznatija kao Tijana Ajfon, u potpunosti je priznala krivicu za organizovanje međunarodne prostitucije i predložena joj je kazna od godinu dana zatvora.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.01.2021.

12:15

Tijani Ajfon sledi zatvor: Priznala da je organizovala međunarodnu prostituciju
Foto: Printskrin TV Prva

U predmetu protiv optužene za međunarodno navođenje na prostituciju, ona je, u prisustvu advokata, u potpunosti sporazumno priznala krivicu.

"Skladno sporazumu, za optuženu je predložena kazna zatvora u trajanju od jedne godine. Predložena kazna u skladu je sa ulogom i odgovornošću optužene u izvršenju kaznenog djela. Sklapanjem sporazuma, optužena se odriče prava na suđenje i prava na žalbu na presudu koju joj na temelju sporazuma, izrekne Sud BiH", rekao je portparol Tužilalštva BiH Boris Grubešić, prenosi Avaz.

Sud BiH prihvatio je sporazumno priznanje krivice.

Podsetimo, optužena je uhapšena u maju prošle godine, kada je utvrđeno da je ilegalno ušla u BiH, zajedno sa još dve devojke sa područja Beograda, koje je podsticala na pružanje seksualnih usluga za novac, na jednoj zabavi u okolini Bijeljine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: