Zvezda filma "Pedeset nijansi sive": "Verovatno ću ceo život morati na terapije"

Dakota Džonson, koja se proslavila ulogom Anastasije Stil u filmskom serijalu "Pedeset nijansi sive", ne krije kako je još kao tinejdžerka vodila borbu sa depresijom.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.01.2021.

12:19

Zvezda filma
EPA-EFE/NINA PROMMER

Ona je, u emisiji "The Drew Barrymore Show", govorila o ovom ozbiljnom problemu.

"Verovatno ću do kraja života morati da idem na terapije, ali to je u redu, jer nikad nije kraj učenju o tome kako biti čovek. Zahvalna sam na psihologiji jer mi zaista pomaže. Imam sreće što sam okružena ljudima koji me stalno potiču da se otvorim, proniknem u samu bit problema i dublje istražujem samu sebe", rekla je glumica.

Ona je dodala i kako se, tokom pandemije koronavirusa, intenzivno posvetila internet-kursevima psihologije kako bi svoju depresiju držala pod kontrolom, prenosi tPortal.

Glumica koja ovih dana promoviše svoj najnoviji film "Our Friend" u kom glume još i Kejsi Aflek i Džejson Segel, otkrila je i jednu anegdotu, prisetivši se kako je koristila ime Džordža Klunija za rezervaciju u restoranu.

"Javio mi se i rekao: 'Čuo sam što si uradila', a ja sam pomislila: 'O Bože'... ipak, bio je totalno kul", ispričala je Dakota Džonson, koja je već neko vreme u srećnoj vezi sa britanskim muzičarem Krisom Martinom, frontmenom benda Coldplay.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: