Branislav Lečić: "Šokiran sam, deca su mi išla kod Mike u školu"

Glumac Branislav Lečić osvrnuo se na navode Milene Radulović, koja tvrdi da je pretrpela zlostavljanje od strane učitelja glume Mike Aleksića. Lečić se priključio kolegama koji su podržali nju, ali i sve ostale devojke koje su takođe prijavile zlostavljanje.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 17.01.2021.

17:15

Branislav Lečić:
Foto: Printscreen/Prva TV (Arhiva)

"Potpuno me šokirala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih", napisao je glumac na svom Tviter nalogu. "I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez reči. Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o deci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drastično menja pogled na svet", dodao je. Naglasio je kako sve povređene žene imaju njegovu podršku.

"Silovanje je poniženje tela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas! Hrabre žene imate moju podršku. Borba je jedini odgovor", napisao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: