Manekenka odgovorila na kontroverze svoje supruge: "Podržavam je u potpunosti" FOTO

Manekenka i glumica Porša de Rosi se na svoj način oglasila na niz kontroverzi koji su povezani sa njenom suprugom Elen Dedženeris.

Život

Izvor: B92

Utorak, 04.08.2020.

13:08

Manekenka odgovorila na kontroverze svoje supruge:
Foto: Getty Images, Kevin Winter / Staff

Porša je izjavila da u potpunosti podržava svoju suprugu usred kontroverzi oko emisije od Elen.

Proteklih nedelja je ova emisija bila na udaru kritika nakon što je nekoliko bivših zaposlenih izašlo u javnost sa tvrdnjama da su bili izloženi maltretiranju od strane producenata i drugog osoblja, stvarajući takozvano "toksično" radno okruženje.

Dok Elen proživljava posledice ovog skandala, Porša je objavila na svom nalogu na Instagramu poruku podrške i podsetila medije da treba da budemo "ljubazni jedni prema drugima".

Emisija "Ellen Show" pogođena je nizom optužbi uključujući zastrašivanje, rasizam, pa čak i optužbe za seksualno nedolično ponašanje.

Ove optužbe iznelo je čak desetoro bivših zaposlenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: