Finansijski problemi filmske legende: "Biće dobro ako zaradi 7 miliona ove godine"

Američka glumačka legenda Robert De Niro tvrdi da mu je pandemija koronavirusa zadala veliki finansijski udarac.

Život

Izvor: B92

Petak, 10.07.2020.

13:36

Finansijski problemi filmske legende:
Foto: Getty Images, Kevin Winter / Staff

Glumac se pojavio na ročištu putem Skajp poziva nakon što je njegova bivša supruga Grejs Hajtover zatražila hitnu naredbu da joj se podigne mesečni kreditni limit sa 50.000 na 100.000 dolara nakon što je prvobitno bio smanjen.

Nažalost, zvezda je ostala bez dinara nakon što su lanac restorana Nobu i hotel Grinvič zatvoreni nekoliko meseci zbog pandemije.

Njegova advokatica Kerolajn Kraus rekla je sudiji da je lanac restorana u aprilu izgubio tri miliona dolara a sledećeg meseca dodatnih 1,87 miliona dolara.

Advokat je takođe tvrdio da je Robertov prethodni sporazum sa Grejs postignut 2004. godine prema kom mora da plati milion dolara godišnje samo ako zarađuje 15 miliona dolara ili više - s tim da je plaćanje srazmerno smanjeno u odnosu na De Nirovu zaradu.

"Njegov poslovni menadžer kaže da će u najboljem slučaju, ako bude imao sreće, De Niro ove godine zaraditi samo 7,5 miliona dolara", izjavio je advokat .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: