Pustila dete u svoje dvorište, dobila pretnju od komšinice: "Zvaću policiju, uznemiravaš mi pse"

Jedna mama dobila je pismo od komšinice, koja je opominje zbog toga što se njeno dete igralo u sopstvenom dvorištu. Komšinica je tražila da dete izlazi napolje samo 15-20 minuta dnevno, jer to smeta njenim psima.

Život

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2020.

10:26

Pustila dete u svoje dvorište, dobila pretnju od komšinice:
Foto: Depositphotos, halfpoint

Komšinica je, tako, podstila da se Bobi Hineman, kako se mama zove, pre godinu dana doselila u kraj. Ističe je njeno dete preglasno kada izađe napolje da se igra, a kako kaže, spremna je i da zove policiju ako se ovo ponovi.

"Ove nedelje, svaki dan kada je bilo lepo vreme i prozori otvoreni, ti si puštala svoje malo dete da trči po dvorištu, smeje se i kikoće do beskraja. To veoma uznemirava moja dva psa i pticu koja je pored prozora i voli da gleda u tvoje dvorište. Možda bi mogla da zamoliš dete da bude malo tiše, ili bar da mu ograničiš boravak napolju na 15-20 minuta dnevno, da moji psi mogu biti napolju a da ga ne gledaju kako trči. Ako se ovo nastavi, zvaću policiju", napisala je komšinica..

Komentari na društvenoj mreži Tviter, gde je Hinemanova i objavila ovo pismo uz opis "Da, ovo je stvarno", uglavnom su osuđivali njenu komšinicu.

"Ovo je neverovatno. Pretpostavljam da je u redu da se dete zaključa u kuću, kako bi pas i ptica bili srećni?", jedan je od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: