Nakon što je opljačkan, čuveni fubaler kupio pse čuvare: Cena, sitnica - 60.000 evra

Prodaja pasa čuvara postaje sve unosniji posao u Engleskoj, posebno među fudbalerima koji, nakon što je igrač Totenhema Dele Ali opljačkan u svom domu, izdvajaju desetine hiljada evra za vrhunski dresirane pse.

Život

Izvor: B92

Utorak, 26.05.2020.

08:33

Nakon što je opljačkan, čuveni fubaler kupio pse čuvare: Cena, sitnica - 60.000 evra
Foto: Getty/Julian Finney / Staff

Vezista Lester Sitija Hamza Čouduru (22) poslednji je igrač iz Premijer lige koji je kupio pse čuvare nakon što je Ali opljačkan.

Prošle nedelje su dvojica muškaraca provalila u Alijevu kuću u Barnetu u kojoj su bili on, njegova devojka i brat Hari Hikford sa svojom devojkom i još jedan prijatelj. Uz pretnju oružjem uzeli su nakit i satove vredne stotine hiljada funti, a onda pobegli.

Kako im se tako nešto ne bi dogodilo, brojni igrači Premijer lige sada ulažu u posebno obučene pse.
Tako je Čaudri za 60.000 evra kupio posebno dresirane belgijskog ovčara i vučjaka, a njegova devojka odmah objavila sliku na društvenim mrežama, prenela je Hina.

Pre nekoliko dana kapiten Aston Vile Džek Griliš kupio je belgijskog ovčara vrednog 28.000 evra.

Pse čuvare kupili su i napadač Mančester Sitija Rahim Sterling, napadača Mančester Junajteda Markus Rašford, bivši engleski reprezentativac Rio Ferdinand, kao i golman Totenhama Ugo Loris.

Vrhunski trenirani psi potiču iz policijskog i vojnog uzgoja i koštaju svaki od 10.000 do 30.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: