Nestala unuka Roberta F. Kenedija

Unuka pokojnog Roberta F. Kenedija Mejv Fahej Taunsend i njen maloletni sin nestali su u petak nakon što su otplovili u zaliv Česapik na kanuu, rekao je guverner države Merilend Lari Hogan.

Život

Izvor: B92

Subota, 04.04.2020.

09:54

Nestala unuka Roberta F. Kenedija
Foto: Getty Images, Harry Benson / Stringer

Intenzivna potraga je nastavljena za Taunsendovom i njenim sinom Gideonom, rekao je Hogan, navodi Rojters.

Mejv Taunsend je ćerka bivše guvernerke Merilenda Kejtlin Kenedi Taunsend i unuka nekadašnjeg senatora i ministra pravde Roberta F. Kenedija, koji je ubijen dok je bio kandidat za predsedničku nominaciju Demokratske stranke 1968. godine.

Vatrogasna jedinica okruga En Arundel koja traga za Taunsend i njenim sinom, saopštila je da je primila poziv u četvrtak oko 16.30. po lokalnom vremenu da su dve osobe u malom kanuu ili kajaku otplovile u zaliv Česapik.

Oko 19.00. po lokalnom vremenu su pronađeni kajak i veslo, ali ne i nestali ljudi, saopštilo je spasilačko odeljenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: