Đijana je za Kobija Brajanta bila ceo svet: "Najdraže mi je kad smo zajedno" VIDEO

Nakon pogibije legendarnog košarkaša Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane, društvene mreže preplavili su snimci legendarnog košarkaša.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.01.2020.

15:00

Đijana je za Kobija Brajanta bila ceo svet:
Foto: Getty/Ethan Miller

Korisnici Tvitera objavljuju različite video-snimke i delove iz emisija i gostovanja proslavljenog košarkaša, ali posebnu pažnju privlače veoma emotivni snimci u kojima Brajant govori o svojoj ćerki Đijani.

Jedan od takvih snimaka je i ovaj u kojem Brajant govori o Đijani koja je trenirala košarku i htela da postane veliko ime u ovom sportu.
Foto: Getty/Elsa
"Najdraže mi je kad smo ona i ja zajedno, pa nam priđu neki moji fanovi i kažu: "Trebalo bi da dobiješ sina, da neko nastavi tradiciju", a ona u tom trenutku kaže "Prepusti to meni"", rekao je Kobi voditelju u jednoj emisiji.

Otac i ćerka juče su putovali na košarkašku utakmicu. Legendarni košarkaš nije krio oduševljenje činjenicom da njegovu ćerku zanima košarka i da želi da igra u NBA-u. Često su zajedno gledali utakmice, trenirali i išli na turnire.

Inače, ubrzo nakon vesti o smrti Kobija Brajanta internet su preplavile peticije sa zahtevom da se njegov lik nađe na novom logou NBA lige koji trenutno krasi odraz legendarnog Džerija Vesta.

Tako bi liga koju je Brajant proslavio sjajnim igrama i velikom karijerom mogla da mu se oduži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: