Ozi Ozborn otkrio ono o čemu se već dugo nagađa: Roker boluje od opake bolesti

Čuveni muzičar Ozi Ozborn (71) u intervjuu za "Dobro jutro Ameriko" govorio je o svom zdravlju, te otkrio da boluje od Parkinsonove bolesti, koja mu je dijagnostikovana februara 2019. godine.

Život

Izvor: B92

Utorak, 21.01.2020.

16:00

Ozi Ozborn otkrio ono o čemu se već dugo nagađa: Roker boluje od opake bolesti
Foto: Getty/Kevin Winter / Staff

Naglasio je da je protekli period bio veoma izazovan za celu porodicu.

"Odradio sam doček Nove godine (2019) i onda sam doživeo težak pad. Morao sam da idem na operaciju na vratu, tokom koje su mi oštećeni određeni nervi", rekao je legendarni roker.

Hevi metal ikona otkazala koncerte zbog bolesti

On je tokom intervjua, kojem je prisustvovala i njegova supruga Šeron, otkrio da boluje od Parkinsonove bolesti tipa 2, prenosi britanski "Metro".
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff
"Imaš dobar dan pa dobar dan i onda jako, jako loš dan", objasnila je njegova supruga Šeron.

Ozi je nakon povrede otkazao nastupe i svetsku turneju te se posvetio lečenju.

"Utrnula mi je ova ruka od operacije, a noge mi se oduzmu. Ne znam je li to od Parkinsona ili od čega, ali u tome je problem. Presekli su mi nerve kada su me operisali. Nikad nisam ni čuo za bol u nervima i to je čudno", objasnio je roker.

Ovo je prvi put da je Ozi potvrdio da ima bolest o kojoj se već dugo nagađa. On je dodao da ne zna da drži tajne i da je zbog toga odlučio da otvoreno progovri o svemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: