Glumica otkrila detalje sa seta: "Bila sam potpuno gola među svim tim ljudima" FOTO

Britanska glumica Emilija Klark, koja se proslavila ulogom Deneris Targarijen u seriji "Game of Thrones", otkrila je u intervjuu s Daksom Šepardom da joj je bilo veoma teško da snima scene bez odeće.

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.11.2019.

20:00

Glumica otkrila detalje sa seta:
Foto: Getty/Roy Rochlin

Emilija Klark je ispričala kako nije unapred pristala na snimanje scena bez odeće i istakla kako je na to pristala jer je tek počinjala karijeru u filmskoj industriji.

"Pristupila sam tome kao normalnom poslu. Mislila sam da, ako se nešto nalazi u scenariju, onda mora da se snimi tako kako je napisano. Pomirila sam se s tim unapred, ali mi nije bilo jasno šta radim. Pre ovoga bila sam na dva filmska seta i onda sam odjednom bila potpuno gola među svim tim ljudima i nisam baš znala šta bi trebalo da radim i šta se od mene očekuje. Sada bolje znam šta mi predstavlja neprijatnost, a sa čim nemam problema", rekla je Emilija Klark.
Foto: Getty/Frazer Harrison
Iako tvrdi da ništa ne bi promenila, priznala je kako smatra da je količina scena bez odeće bila preterana.

"Šta god sam osećala, činilo mi se pogrešno. Otišla bih u kupatilo i isplakala se, a onda se vratila i odlučno snimila ostatak scena", rekla je.

Dodala je kako joj je njen kolega Džejson Momoa, koji u seriji "Game of Thrones" glumi njenog supruga, mnogo pomogao, prenosi Kliks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: