Deca iz popularne serije "Dadilja" su porasla: Teško ih je prepoznati posle toliko godina FOTO

Dogodovštine iz života dadilje Fajn kao deca smo svakodnevno pratili. Popularni američki sitkom emitovan je od 1993. godine do 1999. godine, a ovu luckastu dadilju i porodicu Šefild svakodnevno su pratili mnogi.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.11.2019.

13:10

Deca iz popularne serije
Foto: Gettyimages/ Kevin Winter / Staff

Dadilja Fajn prepoznatljivog iritantnog glasa u seriji je čuvala decu bogatog brodvejskog producenta, a kako danas izgledaju njih troje pogledajte u nastavku.

Madlein Zima kao Grejs Šefild

Zima danas ima 34 godine, a u seriji je glumila najmlađu Maksvelovu ćerku.
Bendžamin Salisberi kao Brajton Šefild

Sin jedinac ostaće zapamćen po zadirkivanju i smicalicama koje je pripremao sestrama i ostalim ukućanima. Uprkos svom nestašnom karakteru, Brajton želi da postane uspešan producent poput oca, piše Index.hr. Danas ima 39 godina.
Nikol Tom kao Margaret Megi Šefild

Najstarija ćerka u seriji je sramežljiva tinejdžerka koja prolazi kroz sve slatke probleme koje donose srednjoškolski dani. Ona danas ima 41 godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: