Žena najvećeg kriminalca u rijalitiju: Hoće da promeni imidž FOTO

Supruga uhapšenog vođe narko-kartela i jednog od najvećih kriminalaca Hoakina Gusmana El Čapa, pridružiće se rijaliti šou-programu "Cartel Crew".

Život

Izvor: B92

Utorak, 12.11.2019.

14:15

Žena najvećeg kriminalca u rijalitiju: Hoće da promeni imidž FOTO
Foto: Getty/Drew Angerer

Kako javljaju britanski mediji, Ema Koronel će se pridružiti emisiji u drugoj sezoni.

Potvrda ove informacije stigla je nedelju dana nakon objave fotografija na kojima se vidi da se Ema (30) srela s najmlađim sinom "bake kokaina" Grizelde Blanko na jahti u Majamiju. Ovaj susret će biti prikazan u prvoj epizodi emisije čije emitovanje počinje 18. novembra.

Emisija "Cartel Crew" prati živote osam rijaliti zvezda koje su duboko povezane sa svetom droge dok grade život van sveta kriminala.
Ema Koronel odgovara tom profilu jer se još 2007. godine udala za meksičkog kralja droge El Čapa Gusmana, prenosi Kliks.

Ova 30-godišnjakinja pokušava da promeni svoj imidž na malim ekranima u trenutku kada je otac njenih sedmogodišnjih bliznakinja u zatvoru u Koloradu za koji kažu da je "gori od smrti", i da iz njega niko nije pobegao za 25 godina, koliko postoji.

Ema će se u rijaliti programu pojaviti nekoliko puta i otvoreno će govoriti o svom životu nakon El Čapa i planiranom poslovnom poduhvatu.
View this post on Instagram

[CON COLOR] Dios Te Bendiga.

A post shared by Emma Coronel Aispuro (@emma_coronela) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: