Glumac se ženi po četvrti put i to sa 39 godina mlađom devojkom FOTO

Glumac ima 65 godina i rešio je da stane na ludi kamen sa svojom 39 godina mlađom devojkom.

Život

Izvor: B92

Utorak, 22.10.2019.

10:52

Glumac se ženi po četvrti put i to sa 39 godina mlađom devojkom FOTO
Foto: Gettyimages / Rich Polk / Stringer

Glumac Denis Kvejd sprema se da po četvrti put izgovori sudbonosno "da". On je potvrdio da je njegova devojka Lora Savoj (26) pristala da postane njegova žena nakon nekoliko meseci veze.

Kvejd je zaprosio Lauru na Havajima, gde sada promoviše projekat "Midway" koji je sniman u Honolulu prošle godine.

"Desilo se na najsevernijoj tački Oaha, u Zalivu kornjača. Bilo je potpuno spontano. Bilo je zaista jedno veliko iznenađenje", otkrio je glumac.

Naglasio je da je ovaj događaj planirao mesec i po dana, ali da je bilo malo teže nego što je zamišljao. "Imao sam prsten u džepu, hteo sam da sve bude intimno. Ona je tada zapravo htela da napravi naš zajednički selfi, a ja sam stavio prsten ispred nje i pitao je hoće li da se uda za mene. Tada je ona samo pala", rekao je glumac.

Prsten kojim ju je zaprosio dizajnirao je Đorđo Bulgari i u pitanju je vintidž verenički prsten. Mnogi su širili glasine da je glumac u vezi sa studentkinjom, a to su prvo potvrdile njihove zajedničke fotografije sa jezera Komo u Italiji.

Kvejd je pre Lore bio dugi niz godina u vezi sa modelom Santom Auzinom, nakon što se njegov brak sa Kimberli Bafington raspao nakon 16 godina zajedničkog života. Par ima desetogodišnje blizance Tomasa Buna i Zoi Grejs, piše Hafington post (Huffington Post).

Pre tog braka, Kvejd je bio u braku sa glumicom Meg Rajan, sa kojom ima sina Džeka, koji ima 27 godina. Prvi brak bio je sa glumicom P. J. Soles i trajao od 1978. do 1983. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: