Pesma u kojoj Baka Prase vređa Kiku najslušanija u Hrvatskoj

Pesma u kojoj poznati jutjuber Baka Prase na najbrutalniji način vređa jutjuberku Kiku najslušanija je pesma na hrvatskom Jutjubu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.10.2019.

14:30

Pesma u kojoj Baka Prase vređa Kiku najslušanija u Hrvatskoj
Foto: Printscreen TV Prva

Vest da se dvoje tinejdžera sukobilo nije zaobišla ni srpske medije, ali očigledno ni hrvatske.

Indeks tako prenosi priču o Baki Prasetu i Kiki, te dodaje da su mnogi tinejdžeri stali na stranu "popularnog Srbina".

Vrhunac cele drame, kako navode, bila je pesma "Je l te nije blam", koja je bila upućena Kristini Kiki Đukić (19), iako je Baka Prase ne pominje. Zbog ove pesme ova dva jutjubera ušla su u otvoren sukob, a u koji su se uključili i njihovi fanovi, uglavnom tinejdžeri.

Neki su, kako se saznalo tokom gostovanja na TV Prvoj ova dva jutjubera, hteli i fizički da se obračunaju.

Obračun jutjubera, Baka Prase poručio: "Kad se neko svađa, nema tu lepog i pristojnog" VIDEO

Njih dvoje su tokom gostovanja pokušali da objasne kako je došlo do ove svađe, kako se drama razvijala i gde treba da se završi.

"Kad se neko svađa, nema tu lepog i pristojnog", rekao je na početku Baka Prase, koji je takođe naglasio da on u svojim klipovima ne poziva na fizičko nasilje i da to njegovi fanovi prepoznaju.

"Ja bih bila ok da je odgovorio argumentima, a on je odgovorio uvredama", kazala je Kika, koja je istakla da je od Bakinih fanova počela nakon svoje reakcije da dobija pretnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: