Viđeni kod matičara: Glumica stala na ludi kamen sa dugogodišnjim verenikom?

Lepih vesti iz Holivuda nikada dosta.

Život

Izvor: B92

Sreda, 18.09.2019.

08:30

Viđeni kod matičara: Glumica stala na ludi kamen sa dugogodišnjim verenikom?
Foto: Gettyimages/Matt Winkelmeyer

Veruje se da je glumica Dženifer Lorens rekla sudbonosno "da" vereniku Kuk Maroniju. Maroni je direktor galerije, a sa glumicom je viđen u Njujorku kako ulazi kod matičara. Kako prenosi Marie Claire, oni su se tamo pojavili u pratnji telohranitelja, prijatelja i fotografa Marka Selindžera. Neuobičajeno društvo za odlazak kod matičara. Par navodno planira veliko venčanje u oktobru, pa je ovo izgleda bio odlazak kod matičara ne bi li zakazali datum.

Jedan od korisnika društvenih mreža koji se tada zatekao kod matičara napisao je na Twitter-u da je veoma čudan osećaj kada odete kod matičara ne biste li zakazali venčanje, a pored vas prođe Dženifer Lorens koja je takođe došla da ugovori datum.

"On je moj najbolji prijatelj pa želim i zakonski da ga vežem za sebe, zauvek. Na svu sreću, za tako nešto postoji papirologija. Pronađete vama omiljenu osobu na svetu i ne želite da joj dozvolite da ode. Ja sam želela da prihvatim tu ponudu", rekla je ona.

Veza sa Maronijem pomogla je Dženifer da se nosi sa pritiskom javnosti, što ne čudi jer je paparaci prate na svakom koraku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: