Sanjala da je pljačkaju, pa progutala burmu da bi je sačuvala

Neobična situacija dogodila se 29-godišnjoj Dženi Evans iz Teksasa. Ona je sanjala da se u vozu bori sa negativcima da bi sačuvala svoj verenički prsten, zbog čega ga je progutala.

Život

Izvor: NBC, RTS

Ponedeljak, 16.09.2019.

08:32

Sanjala da je pljačkaju, pa progutala burmu da bi je sačuvala
Ilustracija / Foto: Depositphotos/asiandelight

"Čak sam se i probudila, ali sam mislila da sanjam i nastavila sam da spavam. Ujutro sam videla da mog prstena nema na ruci", napisala je Dženi Evans na svom profilu na Fejsbuku.

Ona je sa suprugom otišla kod lekara, koji su joj preporučili da je njen slučaj bolje ne prepuštati prirodi, već prsten izvaditi endoskopijom, piše NBC.

To je zahvat koji se, između ostalog, koristi i za uklanjanje stranih tela iz probavnog trakta, a podrazumeva posmatranje unutrašnjosti tela endoskopom, posebno konstruisanim instrumentom sa sitnom kamerom na kraju duge i savitljive cevi, a u telo se uvodi putem prirodnih otvora.

"Suprug me je odveo kod gastroenterologa i svi, lekarima sam morala da objasnim da sam zaista progutala svoj verenički prsten", ispričala je Dženi Evans za američke medije.

Sve je na kraju prošlo dobro, Dženi je dobro, a doktori su pronašli prsten u njenim crevima, izvadili ga i vratili njenom suprugu, prenosi RTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: