Pevačica promenila prezime: Fanovi ubeđeni da se tajno udala

Poznata reperka Niki Minaž objavila je novu pesmu, ali se našla i u sred tračeva o tome kako se udala!

Život

Izvor: B92

Subota, 17.08.2019.

12:59

Pevačica promenila prezime: Fanovi ubeđeni da se tajno udala
Foto: Gettyimages/Jamie McCarthy

Njeni fanovi ubeđeni su da je reperka rekla sudbonosno "da" dečku Kenetu Petiji, koji je veoma kontroverzna ličnost.

Niki i Kenet se zabavljaju od decembra prošle godine, a bili su kratko u vezi kada su bili mlađi. Kako prenosi Cosmopolitan, Kenet je seksualni prestupnik koji je proveo skoro 4 godine u zatvoru zbog silovanja. Niki ga je tada javno branila i rekla da je on tada imao samo 15 godina, a devojka koja ga je optužila za silovanje 16 i da su oni bili u vezi. Godinama nakon izlaska iz zatvora, vratio se nazad iza rešetaka zbog optužbe za prvostepeno ubistvo.

Nedavno je Niki u svom podkastu rekla fanovima kako su njih dvoje podneli zahtev za licence za brak jer su prvobitne istekle.

"Podneli smo zahteve za licence za brak i samo smo trebali da ih pokupimo. Ja sam mnogo putovala i kada sam se vratila one su istekle. Morali smo opet da ih predamo. Od momenta kada ih podnesete imate 90 dana da se venčate. Ako je to bilo pre nedelju dana, onda imamo još 80“, rekal je ona tada.

Danas, Niki je promenila svoje prezime na Twitter nalogu. Fanovi su euforični i iznenađeni, ali i ubeđeni da je ona odlučila da stane na ludi kamen.

Pevačica neće imati još uvek veliko venčanje jer radi nanovom albumu.

"Napravićemo veliko venčanje kasnije. Udaću se pre nego izađe moj novi album, ali ću imati veliko venčanje posle toga", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: