Danijel Redklif otkrio porodičnu tragediju i briznuo u plač pred kamerama VIDEO

Bila je to porodična tragedija i čak ni magični štapić čuvenog Harija Potera nije mogao da odagna bol koju je glumac osetio čitajući to pismo.

Život

Izvor: B92

Utorak, 23.07.2019.

10:00

Danijel Redklif otkrio porodičnu tragediju i briznuo u plač pred kamerama VIDEO
Foto: Getty/Dimitrios Kambouris / Staff

Danijel Redklif, glumac koji je igrao dečaka čarobnjaka u osam filmova zasnovanih na knjigama JK Rouling, rasplakao se kada je pročitao oproštajno pismo koje je napisao njegov pradeda, koji je sebi oduzeo život.

Glumac se naime pojavio u BBC emisji "Ko misliš da si ti?" i saznao bolnu porodičnu tragediju i detalje koji su prethodili samoubistvu njegovog pradede.

U emisiji je Redklif saznao detalje o svom pradedi Semjelu Geršonu koji je držao porodičnu juvelirnicu, a koja je 1936. godine opljačkana. Lopov je odneo nakit u vrednosti od oko 3.000 dolara. Pošto se plašio da neće moći da naplati štetu od osiguravajuće kuće, Redklifov pradeda nije mogao da se izbori sa pritiskom i ubio se, prenosi Independent, pozivajući se na "The Times".

Glumac priznao: Mnogo sam pio kako bih se nosio sa Harijevom slavom

"Samo sam poželeo da se vratim u prošlost i da mu kažem da kroz šta god da prolazi, ima mnogo toga da ponudi ljudima koji su oko njega i koji ga i dalje vole", rekao je prilično potresen Redklif.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: