Pokazali svoje "staro" lice: Poznati se zabavili novom aplikacijom

Ako ste se ikada zapitali kako ćete da izgledate u starosti, sada imate priliku da se uverite u to zahvaljujući jedinstvenoj aplikaciji "FaceApp" koja je ovih dana okupirala društvene mreže i zabavila korisnike istih.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 18.07.2019.

11:10

Pokazali svoje
Foto: ilustracija Getty/Handout

Mnogi su poželeli da vide sebe u starosti, a ovom trendu nisu odolele ni mnoge javne ličnosti i zvezde Holivuda.

Popularna aplikacija "FaceApp" omogućava vam da vidite sebe u budućnosti, tačnije kako ćete da izgledate kada ostarite, sa vidljivim borama i smežuranim licem.

Iako smo navikli da holivudske zvezde izgledaju besprekorno i da se uvek trude da deluju što mlađe, zategnutije i lepše, ovog puta su se pridružile zabavi miliona korisnika društvenih mreža.

Veliki broj poznatih ličnosti iz svetskog šou biznisa postavio je na svoje profile slike "FaceApp-a", čime su zabavili sebe ali i svoje fanove.

Američka pevačica Keri Andervud objavila je sliku na Instagramu po ugledu na mnoge koje je "FaceApp" zabavio: "Svi ovo rade", prokomentarisala je pevačica.
View this post on Instagram

Everybody’s doing it...🤷‍♀️ @mfisher1212

A post shared by Carrie Underwood (@carrieunderwood) on

Reperka Kardi Bi postavila je sliku na svoj Instagram na kojoj izgleda kao da joj je 80 godina, ali je ubrzo i izbrisala jer se očigledno sebi nije dopala. I Reper Drejk je takođe postavio sliku svog izgleda u budućnosti ispod koje je napisao: "Najbolji naslov osvaja ulaznice".
View this post on Instagram

Best caption wins ovo tickets

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Američki pevač Čarli Put našalio se kada je video sebe u starosti i ispod slike prokomentarisao: "Biću star kada moja sledeća pesma izađe".
View this post on Instagram

I’ll be this old when my next song comes out

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh) on

Engleski pevač Sem Smit toliko se dopao sebi da je odlučio da prihvati sebe u starosti kao deku, ali i kao baku.

"Deka ili baka? Uzeću oboje", napisao je pevač ispod slike.
Nema sumnje da su se poznati dobro zabavili videvši sebe u budućnosti. Verujemo da će nas uskoro i druge pozante ličnosti obradovati svojim slikama putem ove aplikacije.

Inače, kako su mnogi počeli da koriste ovu aplikaciju, pojavila se informacija da to baš i nije bezbedno, jer se sve fotografije skladište u bazi podataka te aplikacije. Instaliranjem ove aplikacije vi zapravo dajete pravo na korišćenje vaših fotografija vlasnicima te aplikacije.

"Instaliranjem aplikacije vi dajete FaceApp-u neprekidnu, neopozivu, neisključivu, dozvolu da koristi, reprodukuje, modifikuje, prilagodi i javno prikaže vaše podatke bez daljeg vašeg pristanka", navodi se u uslovima korišćenja aplikacije.

Instaliranjem aplikacije pristali ste na to vaši podaci budu korišćeni u marketing svrhe. Aplikacija je napravljena u Rusiji, a Independent savetuje da budete oprezni prilikom njenog korišćenja, navodi Independent.

Da li i vas trese FaceApp groznica?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: