Džordž R.R. Martin oduševljen serijom "Černobilj": "Nema pravde ako ne osvoji nagradu"

Pisac knjiga "Pesma leda i vatre", po kojima je nastala serija "Igra prestola", oduševljen je serijom "Černobilj", koju je odgledao, kako je rekao, "u jednom dahu".

Život

Izvor: B92

Sreda, 26.06.2019.

08:34

Džordž R.R. Martin oduševljen serijom
Foto: Getty/Amy Sussman / Staff

"Sjajna, uzbudljiva, srceparajuća. Ako ona ne dobije gomilu Emija, nema pravde u Holivudu", napisao je Martin na Tviteru.

On je posebno pohvalio glumu Džereda Harisa, koji je u hitu o kvaru u nuklearnoj elektrani igrao Valerija Legasova.

Idejni tvorac serije Kreg Mejzin odmah se zahvalio Martinu, a fanovi su počeli da komentarišu da je ovo Martinov najbolji komentar o poslednjoj sezoni, ali i epizodi "Igre prestola". Sam Martin nije dugo komentarisao GoT, ali je na svom blogu napisao da ne može da veruje da je sve gotovo.

Obožavaoci njegovog dela čekaju poslednju knjigu iz pomenutog serijala, koja bi mogla da im da zadovoljavajući kraj poznate sage epske fantastike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: