Tragična smrt ćerke rokera, porodica u šoku

Bubnjar metal benda Slipknot Šon Krahan, poznatiji kao "Klovn", suočava se sa velikim gubitkom u svojoj porodici.

Život

Izvor: B92

Utorak, 21.05.2019.

08:30

Tragična smrt ćerke rokera, porodica u šoku
Gabrijela levo, Šon, Šantal/Foto: Getty/Christopher Polk / Staff

On je objavio da je njegova 22-godišnja ćerka preminula. Šon je tu vest podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

"Sa slomljenim srcem i najdubljom boli moram da vas obavestim da je moja najmlađa ćerka Gabrijela preminula u subotu 18. maja 2019", napisao je ispod ćerkine fotografije na Instagramu i zamolio medije da poštuju privatnost ožalošćene porodice.

Uzrok preranog odlaska 22-godišnje Gabrijele još nije poznat, prenosi Foks njuz (Fox news).
Krahan i njegova supruga Šantal uz Gabrijel imaju i ćerku Aleksandriju i sinove Gejdža i Simona, koji je na Instagramu podelio kako se oseća.

"Danas je najteži dan u našim životima. Zbunjen sam, ljut, tužan sam...jako, jako sam tužan. Gabri, jako mi nedostaješ, više od ikoga. Bili smo najbolji prijatelji, bili smo povezani, a sada te više nema. Volim te i znam da ćes to uvek znati", napisao je njen brat, a Aleksandrijja je napisala da je u "potpunom šoku zbog gubitka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: