Ćerka Majkla Džeksona preživljava pakao: "Kada će ovo da prestane?"

Nakon što je javnost ostala podeljena izlaskom filma "Napuštajući Nedođiju" (Leaving Neverland), koji govori o tome da je pokojni pevač zlostavljao dečake, tabloidi njegovoj ćerki ne daju mira.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.03.2019.

21:41

Ćerka Majkla Džeksona preživljava pakao:
Foto: Gettyimages

Sve je počelo od trenutka kada se Paris Džekson uključila u polemiku o istinitosti tvrdnji izrečenih u filmu. Proteklog vikenda svetski mediji pisali su da je ćerka kralja popa pokušala da izvrši samoubistvo i da je, potom završila na lečenju. Paris je te tvrdnje negirala na Tviteru.

"Laži, laži, laži, o moj Bože, još mnogo laži", napisala je ona tada.

Paris je sada navodno uhvaćena da spava za volanom.

Ona je i te tvrdnje demantovala na svom profilu. Kaže da su fotografije zumirane dok čeka svog dečka na pumpi.

"Parkirala se na pumpi, čekajući dečka da natoči gorivo. Zatvorila oči da čujem omiljenu pesmu. Paparaci su slikali i zumirali tako da ne možete da vidite da sam parkirana i optužuju me da sam zaspala za volanom. Kada će ovo da prestane", napisala je ona.

Podsećamo, HBO je nedavno objavio dvodelni dokumentarac u kome su Vejd Robson i Džejms Sejfček optužili pokojnog pevača za seksualno zlostavljanje u periodu od sedam godina, i to dok su imali četiri, odnosno sedam godina.

Džeksonova porodica žestoko je uzvratila na ovaj film, nazivajući ga "javnim linčovanjem", najavila tužbu protiv HBO i učesnika dokumentarca, pokušavajući da diskredituje ovu dvojicu momaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: