"Definitivno je zastrašujuće tako mlad biti u braku"

Manekenka Hejli Boldvin, koja se u septembru prošle godine, na privatnoj ceremoniji u Njujorku, udala za Džastina Bibera, sada je priznala da joj brak i zajednički život još deluju zastrašujuće.

Život

Izvor: Tanjug, Klix

Nedelja, 17.02.2019.

11:34

GettyImages

"Definitivno je zastrašujuće tako mlad biti u braku", rekla je 22-godišnja Hejli.

"U isto vreme radi se o osobi u koju sam zaljubljena toliko godina. Džastin je moj najbolji prijatelj i zauvek ćemo živeti zajedno. Ovome nema kraja", rekla je ona.

Hejli je priznala da pre udaje za Džastina nija razmišljala o "zauvek zajedno" aspektu braka. Ona je istakla da joj je to prva ozbiljna veza i da je bilo kakav zajednički život novost u njenom životu.

"Uvek sam bila nezavisna i veoma mi je zanimljivo sa učim da živim sa nekim. To je nešto potpuno drugačije. Kada ste sami mislite samo o sebi, a u ozbiljnoj vezi morate da brinete i o drugoj osobi. Zbog toga sam toliko uplašena", pojasnila je ona.
Džastin i Hejli / GettyImages

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: