Glumica umesto proslave rođendana doživela dramu u privatnom avionu

Slavne glumice Dženifer Aniston i Kortni Koks privatnim avionom krenule su u Meksiko povodom proslave rođendana, ali su bile prisiljene na prinudno sletanje, prenose mediji u regionu.

Život

Izvor: B92

Subota, 16.02.2019.

18:30

Glumica umesto proslave rođendana doživela dramu u privatnom avionu
Foto: Gettyimages

Sve se desilo juče, kada je avion poleteo ka Kabo San Lukasu, oko 11 sati, ali je prilikom uzletanja na aerodromu u Los Anđelesu izgubio točak.

Avion je leteo sve do vazdušnog prostora Meksika, ali se vratio u Ontario nakon što je posada ustanovila da nije sigurno da sleti u Kabo San Lukasu.

Osim Aniston i njene drugarice i koleginice Kortni, u avionu je bilo još desetak ljudi. Oni su tri sata proveli u vazduhu, pre nego što je bilo moguće da slete na aerodrom u Ontariju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: