Otac Megan Markl: "Nadam se da će mi kraljica Elizabeta pomoći"

Tomas Markl, otac supruge princa Harija i Megan Markl, pozvao je javno svoju kćerku da ga pozove, uz priznanje da sa njom nije komunicirao još od njenog venčanja u maju ove godine.

Život

Izvor: Tanjug

Utorak, 18.12.2018.

08:00

Otac Megan Markl:
Foto: Getty

Megan Markl, bivša glumica, a sada vojvotkinja od Saseksa, ignorisala je sve njegove pokušaje da ostvare komunikaciju, izjavio je Tomas Markl za britansku televiziju ITV.

On je u prvom televizijskom intervjuu, koji je dao iz San Dijega, nakon objave da je vojvotkinja u drugom stanju, izjavio da smatra da kraljevski par svoj odnos prema njemu gradi "pod velikim uticajem medija", i da oni "veruju svemu što pročitaju u novinama", prenosi AP.

Tomas Markl se nije složio sa primedbom da Megan ima naviku da odbacuje one koji joj više nisu potrebni, a za svoju kćerku je rekao da nikad nije bila nepristojna, već uvek ljubazna prema svima.

On se takođe nada da će mu britanska kraljica Elizabeta Druga pomoći da se ponovo zbliži sa kćerkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: