Udala se za 300 godina starog duha, ali sad hoće razvod?

Amanda Tig, koja se pre 10 meseci udala za duha Džeka Sparoua, starog navodno 300 godina, sada želi da se razvede od njega.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.12.2018.

11:22

Udala se za 300 godina starog duha, ali sad hoće razvod?
Foto: Printscreen Youtube

Amanda (46), iz Drogheda u Irskoj, pre manje od godinu dana se udala navodno za duha sa Haitija. Sada želi da se razvede jer je, kaže, nekoliko puta završila u bolnici zbog odnosa sa njim.

Ona je navodno još u junu bila hospitalizovana zbog sepse, a nije razgovarala sa Džekom punih šest meseci.

Duha Džeka Sparoua (inače, lik iz filma kojeg je tumačio Džoni Dep u filmu "Pirati sa Kariba") upoznala je navodno još 2014. godine. Jednom se čak uplašila da je ostala u drugom stanju nakon što je s njim imala seksualne odnose. O tome je nedavno govorila u emisiji "ITV’s Loose Women", prenosi Independent.

Par je venčan u internacionalnim vodama irske obale, a umesto Džeka, sudbonosno "da" izgovorio je njen lični vidovnjak. Platila je skoro šest hiljada funti kako bi promenila svoje prezime u Sparou.

Da bi što više ličila na Džonija Depa iz pomenutog filma, Amanda je uradila iste tetovaže, zlatne zube i šminkala se poput glumca. Kako je sličnost sa likom iz filma bila velika, neko vreme je radila i kao imitator Džeka Sparoua.

"Osećam da je vreme da svi znaju da je moj brak gotov", napisala je ona nedavno na društvenim mrežama, a preneo Miror.

Amanda je navela i da veza sa duhovima nije nešto sa "čime možete tek tako da se petljate".

Ipak, ona nije otkrila zbog čega tačno želi da se razvede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: