Nije zgodna žena nego ružan ucenjivač VIDEO

Oženjeni muškarci čuvajte se od seksi prevara, a ako vam se dogode nemojte pristajati na ucene i plaćanje već prijavite policiji i odjavite se sa društvenih mreža. Za sve je "kriv" testosteron.

Život

Izvor: B92

Subota, 15.12.2018.

13:06

Nije zgodna žena nego ružan ucenjivač VIDEO
Foto: Thinkstock

"Zgodna žena kojoj ste poslali fotografiju ili video je u stvari najčešće neki muškarac ucenjivač. On to neće objaviti jer nema onda čime da vas ucenjuje".

Inspektor odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Vladimir Vujić kaže da internet prevare počinju najčešće prvim kontaktom na nekoj društvenoj mreži.

"Predstave se kao lepa žena i žrtva prihavti prijateljstvo. Onda je preko skajpa ili nečeg sličnog uvlače u priču dok ne pošalje lascivne poruke, fotografije, video odnosno bilo kakav kompromitujuć materijal. Odmah kreću ucene, a kod ucenjivača one nikad ne prestaju. Ako date novac javiće se opet i tražiti veći iznos. Žrtva treba odmah da dođe u policiju i da se odjavi sa društvenih mreža".

Inspektor kaže da ima dosta slučajeva takvih prevara i da su uglavnom muškarci žrtve.

Problem je što prevaranti uglavnom nisu iz Srbije, pa je otešana istraga.

Urolog Aleksandar Milošević kaže da je seksualna energija kod muškarca toliko moćna kontroliše njegovo ponašanje.

"Seksualnost je naša jedina prava energija koju imamo i koja je zdrava. Ako je izgubimo mi umiremo, a toliko je moćna da nas gura ili u kriminal ili u normalu. Testosteron je odgovoran za ponašanje muškarca, a poenta je pravilno kanalisati potrebe".

Lekar smatra da se po beloj kugi u Srbiji vidi da smo izgubili seksualnost, pa se može doći do zaključka da su u toj situaciji ponude preko interneta lakče prihvatljive.

Više o ovoj temi, o tome koliko je teško ući u trag ucenjivačima, o hakovanju naloga pogledajte u video materjlau iz emisije "Jutro sa Natašom" Tv Prve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: