Bila je u vezi sa učenikom (12), završila u zatvoru, pa mu rodila decu

Meri Kej Leturno bila je nastavnica šestog razreda u Sijetlu kada je uhapšena zbog silovanja maloletnika. Mediji su te 1997. godine brujali o ovoj nastavnici jedne američke osnovne škole, a javnost je bila iznenađena kada je u medije isplivalo i da je sa dečakom, kojeg je silovala, nakon izlaska iz zatvora nastavila vezu. Opet je uhapšena, a tokom boravka u zatvoru rodila mu je dve ćerke. Iako je par prethodnih godina imao probleme, odlučili su da se ipak ne razvedu. Ovo je njihova priča.

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.11.2018.

13:00

Bila je u vezi sa učenikom (12), završila u zatvoru, pa mu rodila decu
Venèanje meri Kej i Vila 2005. godine / Foto: Getty

;eri Mej Leturno je 1997. godine osuđena na šest meseci, tri meseca uslovno i tri u zatvoru kada se tokom suđenja izjasnila da je kriva za silovanje 12-godišnjeg Vila Fualaua. Tada je imala 34 godine.

Ona je Fualua upoznala kada je on imao samo osam godina, a četiri godine kasnije je sa njim imala seksualne odnose.

"Da mi je neko rekao da postoji zakon koji to brani... To tada nisam znala. Svaki put to ponavljam", rekla je ona.

Fualau je rekao da je tokom leta kada je napunio 12 godina počeo da se nabacuje svojoj učiteljici.

"Sećam se da je bila veoma lepa", ispričao je on, prenosi Dejli njuz.

Njihovu vezu otkrio je njen muž Stiv Leturno, kada je jednom prilikom našao ljubavno pismo koje je Fualau napisao svojoj nastavnici. Odlučio je da slučaj prijavi policiji, a ona je tada uhapšena. Meri je tada već bila trudna, nosila je Vilovo dete. Suđenje je još trajalo kada je rodila ćerku. Nakon suđenja dobila je zabranu prilaska Vilu.

Samo dve nedelje nakon što je izašla iz zatvora, Leturnova je opet uhapšena jer je uhvaćena kako ima seks sa Vilom u kolima. Iza rešetaka se našla jer je prekršila uslovnu kaznu koja je predviđala da ne sme da stupi u kontakt sa Fualauom.

U martu 1998. godine rodile je njihovu drugu ćerku.

U zatvoru je bila sve do 2004. godine, a po izlasku, Vil je tražio da se ukine zabrana prilaska i par se već naredne godine venčao. Vil je tada imao 21 godinu. Ona sada ima 55, a Fualau 33 godine i odlučili su da se ipak ne razvedu. Prijatelji para kažu da se ona oduvek nadala da Fualuau neće da se razvede od nje.

"Ponovo su zajedno. Prebrodili su krizu u koju su upali prošle godine. Trebalo je samo da se malo udalje i shvate šta znače jedno drugom. Naravno, još imaju probleme, baš kao i svaki drugi bračni par, ali rešavaju ih polako", rekao je neimenovani izvor za Pipl.

Njihove ćerke su sad odrasle i kažu da na njihovo odrastanje nije uticao skandal koji je pratio njihove roditelje. Odri (21) i Džordžija (19) su rekle da su se s vremenom navikle da žive u takvom okruženju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: