Slavni pevač izveo devojku na binu, uhvatio je za zadnjicu i poljubio

Jedan od najvatrenijih latino muzičara Enrike Iglesijas na svetskoj turneji obradovao je na desetine ženskih fanova koje su imale tu sreću da ih uz pesmu "Hero" izabere i izvede na binu. I ovaj put, Enrike se opustio pa mu je ruka završila na zadnjici nepoznate devojke koja mu je uzvratila poljupcem u usta.

Život

Izvor: klix.ba

Ponedeljak, 19.11.2018.

08:00

Slavni pevač izveo devojku na binu, uhvatio je za zadnjicu i poljubio
Foto: Gettyimages

Izvođenje fanova na binu postalo je Enrikeov svojevrstan ritual, a svaka od devojaka se nada da će upravo ona imati priliku da ga zagrli. Pevač ponudi dosta nežnosti, grli i ljubi svoje fanove, a neretko mu i ruka sklizne.

Bilo je i devojaka/žena koje su njega "pipale".

Poslednji "stisak" dogodio se na bini Zigodomea u Amsterdamu, a neko iz publike je sve dobro snimio. Devojka nije imala ništa protiv njegovog dodira, već je skočila na njega i umalo ga oborila. Uz to, poljubila ga je u usta.

Mnogi se pitaju kako na ovo gleda ruska teniserka Ana Kurnikova s kojom je pevač u vezi od 2001. godine i imaju blizance.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: