Bela kuća zgrožena videom u kome "naga Melanija" pleše ispred repera

Američki reper Ti Aj, čije je pravo ime Kliford Haris mlađi, svojim najnovijim spotom u kome žena nalik Melaniji Tramp izvodi striptiz u službenoj rezidenciji predsednika SAD, uvredio je prvu damu. Odmah nakon objavljivanja, oglasila se i Bela kuća.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.10.2018.

16:11

Bela kuća zgrožena videom u kome
Foto: Twitter Printscreen / T.I.

Tridesetogodišnji muzičar Ti Aj izazvao je burne reakcije javnosti kada je na svom nalogu na Tviteru objavio kratak video-spot u kome možemo da vidimo ženu koja liči na Melaniju Tramp kako zavodljivo igra ispred objektiva.

Ti Aj, koji je prema scenariju pripadnik bezbednosne službe, posmatra Donalda Trampa kako napušta Belu kuću helikopterom.

U sledećoj sceni Donald se sastaje sa ženom koja liči na Slovenku Melaniju Tramp, a osim toga na sebi nosi jaknu sa sloganom "I really don't care, do u?" (Baš me briga, a tebe?), identičan odevni komad koji je prva dama nosila u julu.

Plavuša se skida, naga seda za radni sto predsednika, a zatim se pridružuje Ti Aju te njih dvoje zajedno razbijaju sve po Beloj kući. Video-spot je za samo nekoliko dana pogledan više od 85 miliona puta, a scene u kojima angažovana manekenka glumi Melaniju Tramp izazvale su burne rekacije.

Nakon pisanja medija i velikih rekacija javnosti oglasila se portparolka prve dame Amerike Stefani Grišam, koja je ocenila da je spot repera Ti Aja, u kome predstavlja prvu damu kao egzotičnu plesačicu, "odvratan".
Melanija u jakni sa sloganom, Foto: Getty
"Bilo da je volite ili ne, ona je prva dama i ovo je Bela kuća. Odvratno je da je predstavljate na ovaj način samo zbog politike i time pokazujete nepoštovanje", zvanična je izjava Grišamove. Melanijina portparolka je na Tviteru pozvala sve na bojkot spota.

Kako pišu strani mediji, američki muzičar je ovim potezom hteo da promoviše novi album "Dime Trap".
Foto: Getty
Osim toga, hteo je da se obračuna sa reperom i nekadašnjim prijateljem Kanjeom Vestom, zbog čega je koristio veoma popularan snimak na kome se sreću Tramp i Vest.

"Dragi 45", napisao je reper na adresu 45. predsednika Sjedinjenih Država u uvodu svog tvita,a potom dodao: "Ja nisam Kanje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: