Glumica javno priznala da koristi nedozvoljene supstance

Američka glumica Kristen Bel otkrila je u novom intervju da je rekreativni korisnik marihuane, te se time pridružila nizu kolega koji su javno priznali da koriste ovu biljku.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2018.

10:17

Glumica javno priznala da koristi nedozvoljene supstance
Foto: Gettyimages

U intervjuu sa Markom Maronom na njegovom podkastu WTF, zvezda serije "Parenthood" (Roditeljstvo) istakla je da povremeno koristi marihuanu kao stimulans, kao i da njen supurg nema ništa protiv.

"Sviđa mi se vaporizer za pušenje marihuana. Trava je zakon, to je moj izbor droge", naravno.

Kristen je potom objasnila da ne konzumira često, već u zavisnosti od situacije:

"Ne mogu to da radim pored svoje dece, sa kojom provodim ogroman broj sati svake nedelje. Tako travu pušim jednom nedeljno, ako sam preumorna i želim da prilegnem i gledam tv emisiju "60 Minutes", zašto da ne?"
Foto: Getty
Bel je potom dodala da njen suprug Daks Šepar, koji već 14 godina apstinira od alkohola, nema problem sa tim da neko uživa u bilo čemu, pod uslovom da se ne ponaša kao potpuni idiot.

"On sve podržava, voli drogu i alkohol. Ali je svestan da je ne može da se nosi sa ovim hemikalijama, jer njegov mozak ne može to da podnese. Zapravo, Šepar je ogroman uživalac droga te zagovara da ne bi trebalo da odete sa ovog sveta a da ne probate ekstazi ili pečurke", kazala je Belova te dodala da je "on podržava da sa svojim prijateljicama napravi žurku kada koriste ekstazi"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: