Glumica priznala: "Kijanu i ja smo već 26 godina u braku"

Američka glumica Vinona Rajder priznala je da misli da je već 26 godina udata za kolegu Kijanua Rivsa.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.08.2018.

17:23

Glumica priznala:
Foto: Getty

Dok je promovisala novu romantičnu komediju Destination Wedding, u kojoj glumi sa Kijanuom Rivsom, Vinona Rajder je otkrila da je imala pravo venčanje 1992. godine dok je sa njim snimala film "Drakula".

Glumci su zajedno igrali u hororu, a njihovi likovi, Mina i Džonatan Harker, venčali su se po svim crkvenim pravilima u grčkoj pravoslavnoj crkvi u Los Anđelesu.

"Zaista, kunem se, mislim da smo stvarno venčani. U toj sceni, Frensis (reditelj filma Drakula) koristio je pravog sveštenika, koji je obavio čitavu ceremoniju. Mislim da smo venčani", rekla je Vinona.

Da su u venčanju poštovali sva pravila koja crkva nalaže potvrdio je i režiser Frenis Ford Kopola.

"Bilo je izuzetno autentično, a ceremonija je bila divna, a imali smo i pravog sveštenika da sve to obavi. Tako da smo, kada je sve završeno, shvatili da su Kijanu i Vinona zaista venčani kao rezultat scene i svečanosti“, prokomentarisao je.

U vreme popularnog Drakule, kada je izašao, Rajderova je imala samo 21 godinu, a Rivs 28.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: