Selin Dion i Rasel Krou novi holivudski par?

Selin se dugo oporavljala od smrti svog supruga, a Krou se nedavno razveo.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.08.2018.

11:00

Selin Dion i Rasel Krou novi holivudski par?
Foto: Gettyimages

Selin Dion i Rasel Krou su novi holivudski par, tvrdi časopis OK. Ta vest je iznenadila većinu ljudi s obzirom na to da su i pevačica i glumac poslednje vreme prolazili kroz teško emotivno razdoblje, a to ih je i zbližilo.

Selin se dugo oporavljala od smrti svog supruga Renea Anželila.

Ona je svog preminulog supruga upoznala kad joj je bilo samo 12 godina. Sedam godina nakon, iako je on bio stariji od nje čak 26 godina, započeli su svoju romansu. Venčali su se nekoliko dana pre Božića 1994. godine. Imaju sina Renea Čarlsa i blizance Edija i Nelsona.

Rene je oboleo od raka i 2016. godine je preminuo.

Krou je, s druge strane, nedavno okončao razvod s bivšom suprugom Danijel Spenser.

Par nije komentarisao svoj odnos.

"Često se viđaju poslednjih nekoliko nedelja i, iako je njihova veza tek na početku, imaju utisak da se poznaju godinama", ispričao je magazinu izvor blizak paru.

Zanimljivo je i da je nedavno osvanuo jedan tvit koji je glumac uputio direktno pevačici, pa može da se kaže da "gde ima dima, ima i vatre".

Pitanje je koliko će novopečeni par da uspe da se krije i održava romansu na daljinu, jer njih dvoje žive na dva potpuno druga kraja sveta, piše magazin OK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: