Umrlica ove bake pokazuje nam pravi smisao života FOTO

Zigrid Miler iz Diseldorfa je imala 84 godine kada je preminula, a njen sin Frenk je rešio da umesto klasične čitulje u novinama objavi poslednji pozdrav kakav bi i sama Zigrid sigurno želela.

Život

Izvor: noizz

Četvrtak, 16.08.2018.

11:00

Default images

Frenk je ipak rešio da poslednji pozdrav majci ne bude tužan, već radostan - više kao slavljenje njenog života i svega što je ostavila iza sebe, nego kao tugovanje što je više nema.

Zato je objavio njenu fotografiju u novinama, u odeljku sa čituljama, ali je uz nju poslao i zanimljivu poruku.

"Imala sam divan život! Ćao, sve najbolje", piše ispod slike baka Zigrid, koja sedi u svojoj bašti, smeje se zadovoljno i u ruci drži čašu šampanjca.

"Hteo sam da oglas bude onakakav kakva je bila i moja majka: vesela i srdačna", objasnio je Frenk za nemački Bild i dodao da je njegova majka zaista živela "super", putovala je po svim kontinentima i organizovala bezbrojne žurke.

Zigrid je, inače, iza sebe ostavila troje dece, troje unuka i verne prijatelje, koji su se okupili u toj istoj bašti i poslednji put se pozdravili sa bakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: