"Melanija se razvodi od Trampa čim mu istekne mandat"

Nova knjiga bivše Trampove saradnice iz Bele kuće otkriva da Melanija svojim modnim stilom kažnjava svog supruga i njemu šalje skrivene poruke.

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.08.2018.

16:13

GettyImages

Prva dama Amerike i njeni kontroverzni modni izbori zapravo su poruka njenom suprugu i njima želi da ga iznervira, tvrdi Omarosa Njuman Menagolt, bivša saradnica Donalda Trampa u svojoj novoj knjizi.

Svojim izborom odeće ona zapravo kažnjava Trampa, piše ona.

Dok je Melanijina portparolka demantovala da Trampova supruga svojom odećom šalje skrivene poruke, čini se da to ipak nije tako.

Poslednji put ona je zapanjila javnost u maju, kada je otputovala u Teksas u posetu kampovima u kojima su bila smeštena deca migranata koje su odvojili od roditelja.

Melanija je za to putovanje obukla Zarinu jaknu koja košta 39 dolara, a kad je fotografima okupljenim na aerodromu okrenula leđa pri ulasku u avion, videla se i poruka koja je pisala na poleđini: "I Really don't care, do U?“, odnosno „Mene je baš briga, a vas?"

Omarsa Menagolt tvrdi da je Melanija odabrala baš tu jaknu jer je to bio njen poslednji akt pobune protiv njenog supruga kako bi ga povredila.

"Ja mislim da je Melanija tog dana bila prisiljena da ide na to putovanje da bi počistila nered koji je za sobom ostavio Tramp i njegova bezosećajna administracija. Nosila je tu jaknu kako bi skrenula pažnju na njegovu kontroverznu odluku, kao i na neosetljivost administracije", smatra bivša Trampova saradnica.

Melanija je, kako ističe Omarosa Menagolt, obukla ovu jaknu ne zato što ne saoseća sa tom decom, već da pokaže koliko su odluke njenog supruga bile glupe.

"Obukla je tu jaknu i zato da bi minirala to putovanje na koje je morala da ide kako bi ulepšala Trampovu sliku u javnosti, pa je zato lansirala poruku onima koji su je poslali na put, da im više nikad ne padne na pamet da od nje traže tako nešto", kaže ona.
GettyImages
Omarosa Menagolt tvrdi da Melanija namerno neguje pobunjenički modni stil kojim namerno provocira otkako je Tramp ušao u predsedničku kampanju i postao predsednik.

"Melanija je studirala modu i visoko je osvešćena kad je reč o odeći. Jako dobro zna da će njena odeća da se komentariše i detaljno proučava kad god se pojavi u javnosti", ističe bivša Trampova saradnica, a prenosi Dejli mejl.

"Zašto je obukla Gučijevu 'pussy bow' ružičastu bluzu nakon skandala 'Access Hollywood', kad je pušten snimak emisije u kojoj je Tramp rekao da kad si zvezda, žene će ti sve dopustiti, čak i da ih uhvatiš za p**ku", piše Menagolt u svojoj knjizi, dokazujući da Melanija tačno zna šta radi i kakve poruke šalje suprugu.

"Da li je slučajno obukla belo odelo kakvo je nosila Hilari Klinton, baš na dan Trampovog godišnjeg obraćanja Kongresu? Njene modne poruke nisu baš uvek jasne, ali sigurno nisu slučajne", kaže autorka knjige. Ona zaključuje da su pobune prve dame putem modnog stila imale jednu jedinu svrhu – kažnjavanje supruga.

Omarosa Njuman Menagolt, koja je u decembru prošle godine napustila Belu kuću, u svojoj knjizi otkriva eksplozivne pojedinosti iz vremena kad je radila kao Trampova pomoćnica i direktorka komunikacija u Odseku za odnose sa javnošću.

U svojoj knjizi ona smelo tvrdi i da Melanija Tramp jedva čeka da se završi mandat njenog supruga kako bi mogla da se razvede od njega.

"Po mom mišljenju, Melanija broji svaki minut do kraja njegovog mandata jer želi da se razvede", piše Menagoltova, ali ona nije jedina koja tvrdi slično.

Razvod Trampa i Melanije takođe je tema knjige Majkla Volfa, koji tvrdi da bračni par više ne deli ni spavaću sobu.

Melanijina portparolka Stefani Grišam poručila je da je prva dama razočarana tim tvrdnjama.

"Gospođa Tramp retko je, ako je uopšte ikada stupila u kontakt s Omarosom. Razočaravajuće je što se sveti na takav sebičan način, naročito nakon svih mogućnosti koje joj je dao predsednik", izjavila je Stefani Grišam za Njuzvik, koji je objavio deo knjige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: