Vreme je za crnog agenta 007? Ovo je novi Džejms Bond

Čuveni agent 007 još jednom će biti Danijel Krejg, a u narednom filmu, prema najavama, mogao bi da ga nasledi glumac Idris Elba, saznaje britanski Metro.

Život

Izvor: B92

Petak, 10.08.2018.

15:00

Vreme je za crnog agenta 007? Ovo je novi Džejms Bond
Foto: Gettyimages

Producentkinja čuvenog filma o agentu 007 Barbara Brokoli rekla je da je otvorena za promene, kada je reč o glavnom glumcu.

Dejli star dodaje da je producentkinja Brokoli razgovarala sa rediteljem Antoanom Fukvom o tome da uloga bude poverena glumcu koji nije "beo".

Navodi se i da je ona navodno reditelju rekla “da je vreme” da osoba tamnije puti dobije ulogu. Ona je dodala da bi uloga uskoro mogla da bude poverena nekom iz “etničke manjine”.

"Idris bi to mogao učiniti ako je u formi", otkrila je ona.

"Potreban nam je momak koji je fizički jak. Idris to jeste", dodala je.

Elba je zbunjen zbog glasina i insistirao je na tome da prvo producenti treba da mu se obrate, te da će sve zavisiti od “volje ljudi”. Međutim, već se čuje da mu uloga nije poverena zato što je pravi glumac za nju, već zato što je crn.

Idris Elba je britanski glumac, muzičar i di-džej. Glumio je u serijama “Doušnici”, “Luter” i filmovima “Američki gangster”, “Prometej”, “Bitka za Pacifik”…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

232 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: