- Vesti -

Tužan kraj zvezde "Supermena", porodica otkrila uzrok smrti

Kanađanka Margo Kider, koja se proslavila ulogom Luis Lejn u prvom filmskom “Supermenu“ sa Kristoferom Rivom, preminula je sredinom maja u 69. godini.

Izvor: B92
Podeli

Објава коју дели Jon Perron (@jonvice18) дана

Iako je osamdesetih gorina bila velika zvezda, Margo nije imala lak život. Godinama se borila sa bipolarnim poremećajem, o čemu je često govorila u medijima, a u jednom trenutku je bolest toliko uzela maha da je završila na ulici kao beskućnica.

Kako je tada saopšteno, glumica je preminula u snu, u svom domu u Livingstonu u Montani. O uzroku smrti ništa se nije znalo.

Iako je prethodno navedeno da je umrla u snu, mirno, sada je glumičina ćerka otkrila da je u pitanju samoubistvo.

Tajm prenosi da je to saznanje celoj porodici ipak donelo svojevrsno olakšanje, kao i da su želeli da njena smrt ne ostane tajna, već da tu istinu podele sa celim svetom.

"Ona je izvršila samoubistvo. Uzela je preveliku dozu lekova za smirenje, koju je zalila alkoholom. Vodila je neku svoju bitku. Ne bi trebalo stigmatizovati ljude koji odluče da odu sa ovog sveta", saopštila je porodica.

Vesti

Madonin govor u čast Arete Frenklin razbesneo svet

Muzičke nagrade MTV-ja ostale su u znaku Madone, koja je dobila tu privilegiju da održi govor u čast preminule Arete Frenklin. Sudeći po reakcijama publike i kritičara, kraljica popa je razočarala - ona je u desetominutnom govoru iskoristila priliku da se priseti početaka svoje karijere, iako su svi očekivali da će pričati o preminuloj soul zvezdi, koja je preminula prošle nedelje u 76. godini.

Vesti utorak 21.08. 14:06 Komentara: 43

Sea Dance kompletan: Dolaze Nile Rodgers, DVLM, Kalkbrenner, Nina

Odbrojavanje je počelo za najuzbudljiviju završnicu letnje sezone - ostalo je još samo 10 dana do spektakularnog petog izdanja Sea Dance festivala, koji će okupiti neke od najvećih svetskih i regionalnih zvezda koje su svojim stvaralaštvom kreirali trendove muzičke industrije i hitmejkere čije nagrađivane numere su postale himne generacija i zajedno broje milijarde YouTube pregleda!

Vesti utorak 21.08. 11:59 Komentara: 0
strana 1 od 134 idi na stranu