U 72. Stalone u punoj formi: "Ajde, pumpaj!"

Silvester Stalone izgleda ne može bez Rokija, ali ni bez Ramba. Poslednji nastavak serijala o bokseru Rokiju Balboi će se na velikom platnu pojaviti do kraja godine, a do tada Stalone u teretani brusi formu za novi nastavak kultnog serijala "Rambo".

Život

Izvor: B92

Sreda, 08.08.2018.

20:40

Default images

Iako i sam kaže da će se poslednji put pojaviti u ulozi Ramba, Stalone izgleda o penziji ni ne razmišlja.

"Druge zvezde pričaju o svom odricanju i o tome koliko se daju publici. Za mene je to čast. 'Ajde, pumpaj!", napisao je glumac ispod fotografije na kojoj vežba u teretani.

I pored toga što ima 72. godine, popularni Slaj je, izgleda, i dalje u vrhunskoj formi.

Ulogu komandosa Džona Ramba prvi put je odigrao davne 1982. godine, posle čega su snimljena još tri nastavka. A onda, 30 godina od trećeg i 10 od četvrtog nastvaka, dolazi još jedan oproštajni film čije snimanje je počelo prošle nedelje.

I dok se u prošlosti borio protiv Vijetnamaca i Avganistanaca, sada je na red došao i meksički narko kartel, koji je Džonu Rambu kidnapovao ćerku.

"Rambo V" bi u bioskopima trebalo da se nađe sredinom sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: