Presela mu Venecija: Političar pobesneo zbog paprenog računa

Čileanski političar Huan Karlos Bustamante ostao je šokiran cenama na Trgu Svetog Marka u Veneciji.

Život

Izvor: B92

Sreda, 08.08.2018.

12:24

Default images

Da svi možemo da upadnemo u turističke zamke, pokazuje primer čileanskog političara Huana Karlosa Bustamantea koji je želeo da uživa u čarima Venecije.

To zadovoljstvo koštalo ga je 43 evra - za dve kafe i dve flašice vode. Tako mu je jedna voda naplaćena devet, a kafa 11,5 evra, piše Skaj njuz.

Političar se tim povodom požalio na Fejsbuku: "Ne znam šta mislite, 43 evra za dve kafe i dve flašice vode!"

Iz kafića Lavena, koji je "ojadio" Bustamantea rekli su da se mušterijama naplaćuje više kada sede napolju, kao i da stalno upozoravaju ljude na to, ali da ih oni ne slušaju. Portparol kafića kaže da ista kafa unutra košta 1,25 evra.

Prema njihovim podacima, političar nije jedini koji je osetio gorak ukus sedenja na trgu. Jednoj porodici je naplaćeno čak 78 evra za pet pića, uključujući čašu mleka za trogodišnje dete, čija je cena bila devet evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: