- Vesti -

Presela mu Venecija: Političar pobesneo zbog paprenog računa

Čileanski političar Huan Karlos Bustamante ostao je šokiran cenama na Trgu Svetog Marka u Veneciji.

Izvor: B92
Podeli

Da svi možemo da upadnemo u turističke zamke, pokazuje primer čileanskog političara Huana Karlosa Bustamantea koji je želeo da uživa u čarima Venecije.

To zadovoljstvo koštalo ga je 43 evra - za dve kafe i dve flašice vode. Tako mu je jedna voda naplaćena devet, a kafa 11,5 evra, piše Skaj njuz.

Političar se tim povodom požalio na Fejsbuku: "Ne znam šta mislite, 43 evra za dve kafe i dve flašice vode!"

Iz kafića Lavena, koji je "ojadio" Bustamantea rekli su da se mušterijama naplaćuje više kada sede napolju, kao i da stalno upozoravaju ljude na to, ali da ih oni ne slušaju. Portparol kafića kaže da ista kafa unutra košta 1,25 evra.

Prema njihovim podacima, političar nije jedini koji je osetio gorak ukus sedenja na trgu. Jednoj porodici je naplaćeno čak 78 evra za pet pića, uključujući čašu mleka za trogodišnje dete, čija je cena bila devet evra.

Vesti

Bio osporavan, zaboravljen, sada poznati glumac ima ulogu života

Nekada je zarađivao 20 miliona dolara po filmu, a danas je Džim Keri daleko od statusa filmske zvezde. U poslednjem intervjuu za "The Hollywood Reporter" dobitnik Zlatnog globusa priznao je da ni slavu, novac, poznate devojke i status nije shvatao ozbiljno. Njegov plan, otkrio je, nije bio da se pridruži Hollivudu već da ga uništi.

Vesti nedelja 19.08. 09:13 Komentara: 57
strana 1 od 132 idi na stranu