Kluni se oporavlja od saobraćajne nesreće

Džordž Kluni, holivudski glumac, koji je juče doživeo saobraćajnu nesreću, pušten je iz bolnice na kućno lečenje i oseća se dobro, rekao je njegov portparol.

Život

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2018.

14:28

Kluni se oporavlja od saobraćajne nesreće
Foto Getty

"U bolnici su ga pregledali lekari, a sada se oporavlja kod kuće i biće dobro", rekao je njegov agent koji je dodao da Kluni nema ni jednu slomljenu kost u telu.

U međuvremenu su se pojavile fotografije nesreće na kojima se vidi Klunijev motor, kojim je krenuo iz svoje kuće na Sardiniji na snimanje nove serije "Hulu", piše Dejli Mejl. Na fotografijama se vidi da je mercedesu koji je udario u Klunijev motor, polomljena šoferšajbna. Na sreću je Kluni nosio kacigu pa je izbegnuta veća tragedija.

Džordž i Amal Kluni ovog leta borave na Sardiniji sa svojim blizancima Elom i Aleksandrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: