- Vesti -

Četvrto dete na putu: Kejt opet trudna?

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton je ponovo trudna, a ona i princ Vilijam ostvariće se kao roditelji po četvrti put, otkrio je izvor blizak paru.

Izvor: B92, story.hr
Podeli
Foto: Getty/Paul Edwards - WPA Pool
Foto: Getty/Paul Edwards - WPA Pool

Samo tri meseca nakon što je na svet donela treće dete, princa Luisa, Kensington palatom se proširila vest da je Kejt opet trudna.

"Oni bi hteli da imaju dva dečaka i dve devojčice. Kejt je važno da njena deca imaju sličnu vezu sa svojom braćom i sestrama, kao što je ona imala s Pipom, a ona zna da je to jednostavnije ako su bliskih godina", rekao je neimenovani izvor, prenosi Story.hr. Isti izvor je naveo da oni koji su bliski Kejt već pričaju da je ona trudna, a i ona sama pokazuje sve više znakova trudnoće.

I sama je ranije govorila da bi sa Vilijamom želela da ima četvoro dece kako bi upotpunili svoju porodicu. "Vilijam bi ustvari želio da imati petoro dece, ali Kejt smatra da je četiri sasvim dovoljno", rekao je isti izvor.

Vesti

Šta povezuje cara Dušana Silnog i kralja Milana Obrenovića?

Ako od Terazija krenete ka Bulevaru kralja Aleksandra, put negdašnjeg Carigradskog druma, primetićete da su sa obe strane ulice pozicionirane dve zgrade koje simbolizuju srpski parlamentarizam. Sa desne strane, gledano iz pravca Trga Nikole Pašića, proći ćete pored velikog i lepo uređenog Pionirskog parka na čijem je kraju zgrada Starog dvora, podignuta za vreme Milana Obrenovića, prvog srpskog kralja nakon četri i po veka pod Turcima.

Vesti sreda 18.07. 21:58 Komentara: 0
strana 1 od 3895 idi na stranu