Procurio detalj iz istrage, oglasila se i bivša devojka Avićija

Švedski di-džej Avići preminuo je u petak u Omanu. U saopštenju koje je izdao njegov portparol, u kom se moli za privatnost, ne navodi se uzrok smrti.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 22.04.2018.

11:12

Procurio detalj iz istrage, oglasila se i bivša devojka Avićija
Foto: Getty

Poznato je da je di-džej imao zdravstvenih problema. Pre četiri godine odstranjena su mu dva organa, slepo crevo i žučna kesa. Patio je od akutnog pankreatitisa, što je delimično uzrokovalo prekomerno konzumiranje alkohola, piše Bi-Bi-Si.

Policija u Omanu saopštila je da neće davati izjave o slučaju. Međutim, AFP od anonimnog izvora saznaje da su obavljene dve obdukcije.

“Urađene su dve obdukcije, jedna u petak jedna juče, i sa sigurnošću možemo da tvrdimo da ne postoje kriminalne radnje”, rekao je izvor iz policije za AFP, piše Index.

Nakon Avićijeve smrti oglasila se i njegova bivša devojka Emili Goldberg na Instagramu podelivši i nekoliko zajedničkih fotografija.

“’Hajde, dušo, ne diži ruke od nas. Odaberi me i pokazaću ti ljubav’. Ovo su stihovi koje je Tim posvetio meni. Volela bih da sam bila vredna toga”, napisala je na Instagramu.

“Tokom dve godine, koliko smo bili zajedno, bio je moj najbolji prijatelj. Još uvek sređujem misli i hvala ti za sve lepe reči I tekstove. Probudi me kad se sve završi, jer ne želim da ovo bude stvarnost. Počivaj u miru”, dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: