"Radio je najodvratnije stvari, ali se nikad nisam uvredila"

Biografija glumca Robina Vilijamsa koja bi trebalo da bude objavljena u maju ove godine privukla je pažnju javnosti nakon izjava njegove koleginice Pam Daber s kojom je glumio u sitkomu "Mork i Mendi“.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2018.

12:22

Foto: Getty

U knjizi se šezdesetšestogodišnja glumica prisetila njegovog lošeg ponašanja na setu.

"Radio mi je najodvratnije stvari, ali se nisam uvredila. Pokazivao mi je genitalije, pljeskao, stezao... Mislim da je to radio mnogima, ali je bilo jako zabavno“, priča glumica.

Bez obzira na to, ona objašnjava da je Vilijams bio "čarobna“ osoba, zbog čega mu nije zamerala na ponašanju dodajući da je čak uživala u tome.

"Nekako je imao tu magiju. Kad to staviš na papir, zaprepastiš se. Ipak, imao je to nešto, te sjajne oči. Gledao bi te kao štene, a onda bi me odjednom zgrabio za grudi i pobegao. S tim si mogao da se izboriš. To su bile sedamdesete, između ostalog.“ Da je to radio bez razloga potvrdio je i producent Hauard Storm, piše Business Insider.

"I usred scene je znao da zgrabi Pam za grudi ili zadnjicu. Radili bismo scenu opet. Rekao bih mu: 'Robine, toga nema u scenariju'. On bi samo odgovorio: 'O, u redu'.“

Još jedan producent Geri Maršal rekao je da se dešavalo da se Vilijams skine potpuno go.

"Skinuo bi svu odeću i stao pred njom dok je ona pokušavala da glumi. Njegov životni cilj je bio da je postidi“, navodi Maršal.

"U njegovoj glavi nije bilo ničega lascivnog. To je bio on i mislio je da je to zabavno“, dodao je Storm.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: