"Nikada nisam pozvana za drugu ulogu, zbog Harvijevog olajavanja"

Glumica Deril Hana vratila se na crveni tepih svojim rediteljskim prvencem i poručila da žene imaju malo izgleda da se nađu na istaknutim pozicijama u filmskoj industriji.

Život

Izvor: B92, Hina

Ponedeljak, 19.03.2018.

14:55

GettyImages

Hana (57), koja je ostvarila zapažene uloge u filmovima "Splash" i "Kill Bill", pozdravila je napore da se odgovori na optužbe za seksualno zlostavljanje u Holivudu i poveća uticaj žena u filmskoj industriji.

"Dobro je što ljudi počinju barem da priznaju da postoji problem i da ga treba rešiti", rekla je ona.

Hana je krajem prošle godine, zajedno sa još nekoliko glumica, u magazinu Njujorker progovorila o napadima i zlostavljanju filmskog producenta Harvija Vajnstina.

"Nakon filma 'Kill Bill' nikada nisam pozvana za drugu ulogu. To je bila velika uloga i nakon toga ništa. Delimično je imalo veze i sa Harvijevim olajavanjem", rekla je Hana.

U njenom rediteljskom prvencu, niskobudžetnom filmu "Paradoks", nastupaju muzičke zvezde Nil Jang i Vili Nelson. Premijera filma održana je u četvrtak u Ostinu, u Teksasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: