Hteo da zaradi od snimka, u stvari snimio vlastitu smrt /VIDEO

Dvadesetšestogodišnja kineska zvezda Jutjub Vu Jongning stradao je nakon pada sa vrha zgrade od 62 sprata.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.12.2017.

17:40

Hteo da zaradi od snimka, u stvari snimio vlastitu smrt /VIDEO
Foto: Youtube Screenshot

Naime, dok je pokušavao da izvede akrobaciju sa krova zgrade, izgubio je kotrolu nad rukama i pao. Telo je pronašao čistač prozora, a nesrećni događaj zabeležila je kamera koju je ovaj Kinez postavio na susednoj zgradi kako bi snimio ovaj poduhvat.

Jongning je bio poznat po pravljenju opasnih video-snimaka sa velikih visina. Ovaj je trebalo da bude samo jedan u nizu.

Smrt je potvrdila njegova devojka 8. decembra kada je ispričala da je dva dana kasnije trebalo da od njenih roditelja zatraži dozvolu da je zaprosi i da je zaradom od video-snimka koji je na dan smrti pokušavao da napravi želeo da njenim roditeljima kupi skupocen poklon.

Jongning je poginuo mesec dana pre nego što je javnost za njegovu smrt saznala kada su njegovi fanovi pokušavali da dođu do informacije zašto ne objavljuje snimke na svom kanalu.

Upozoravamo da je video-snimak uznemirujućeg sadržaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: