Osvojila 1.500.000$ na lotou, platila terapiju i penzionisala se

Dajani Bišop dijagnostifikovan je rak dojke 2016. godine, nakon čega je usledila terapija, ali se bolest ponovo vratila ove godine, u četvrtoj fazi, ali Dajana kaže da ne planira da odustane.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 03.12.2017.

14:10

Default images

Da bi mogla da pokrije medicinske troškove, radila je, ne tražeći pomoć ni od koga. Ipak, sreća joj je zakucala na vrata kada je odlučila da se oproba u igrama na sreću.

Na lotou je dobila džekpot u iznosu od 1.5 miliona dolara. Novac je iskoristila da otplati hipoteku, da se pobrine sa sebe i dvojicu sinova, da plati lečenje. Deo novca odlučila je da pokloni osobama takođe obolelim od raka, kojima je pomoć neophodna.

"Sada mogu da povedem porodicu sa sobom, ne moram više da budem sama, što je jako važno“, rekla je Bišop koja se nakon dobitka penzionisala.

"Sada mogu da brinem o sebi i provodim vreme sa svojim sinovima i porodicom“, dodala je.

"Ovo je jedina hemoterapija koja mi je do sad pomogla. Neki od tumora su mi se smanjili. Dobila sam šta sam htela. Mogu da umrem srećna, ali još nije vreme za to", ističe Dajana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: